FOTO: Medaljemodtagerne flankeret af Årets Æreshåndværker samt Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard og formand for Medaljefonden Henrik Hoffmann

Østjyllands bedste lærlinge er udvalgt

Medaljeprisen uddeles for 33. gang:

Medaljerne til de bedste lærlinge i Østjylland, blev uddelt af borgmester Jacob Bundsgaard på Aarhus Rådhus. Det er Aarhus Haandværkerforening og Dansk Industri, der hylder regionens bedste unge håndværkere og uddeler en særlig pris til Årets Lærling.


Medaljerne går til de bedste lærlinge, som har afsluttet en erhvervsfaglig uddannelse inden for industri eller håndværk på en virksomhed i en af følgende kommuner: Århus, Skanderborg, Silkeborg, Favrskov, Randers, Syddjurs og Norddjurs. Ved den afsluttende tekniske skoleuddannelse skal medaljemodtageren desuden have opnået en karakter på mindst 10 i gennemsnit.

Prisen som Årets Æreshåndværker går traditionelt til en østjyde, der har gjort sig særligt bemærket. En person, med rødder i Østjylland, der mestrer sit felt med en sådan dygtighed og i en sådan grad, at det er blevet kendt langt ud over Østjyllands grænser.

Menu